woensdag 30 november 2011

Hij is af en klaar.

Zondag heb ik  hem afgemaakt. Het langste bleef ik hangen bij de dag dat we naar VenetiĆ« zijn geweest. Geen idee wat ik er mee moest. Had daar mooi papier gekocht wat ik ook echt wilde gaan gebruiken. En er waren veel foto's, waaruit een kleine selectie moest worden gemaakt. Hieronder staat het resultaat. 



 

dinsdag 29 november 2011

surprise maken

Vandaag aan het project surprise begonnen. Renske mag dit jaar voor het eerst een surprise voor een klasgenootje maken. Het komt lichtelijk neer op een partijtje freestyle vechten met behanglijm, een ballon en krantenpapier. Het gedrocht hangt nu op de hobbykamer te drogen (zou het uberhaupt voor maandag droog zijn?) en moet daarna nog een laagje verf in de juiste kleur krijgen. En ja het kadootje moet er ook nog in natuurlijk.

Verder is afgelopen zondagavond het vakantieboekje afgekomen. Wegens gebrek aan daglicht zondagavond en gisteravond zal ik morgen de foto's maken en plaatsen.

vrijdag 11 november 2011

Sieradendoosje

Afgelopen zondag was ik met Renske naar de kreadoebeurs in Utrecht. Ze heeft daar allerlei leuke dingen gemaakt en mocht een kadootje uitzoeken omdat ze de week ervoor haar C-diploma van de zwemles had gehaald. De keuze viel  op een blankhouten sieradendoosje. Dit wilde ze graag samen met mij beplakken met decopatchpapier. Bij het papier wat we hebben uitgezocht vond ik zilver wel een mooie kleur om het doosje te verven. Dus ben ik maandag in de pauze van mijn werk snel naar de Praxis gerend en heb daar een mooi busje zilverkleurige verf gescoord. hieronder staat het resultaat en Renske is er erg blij mee.


Giveaway Birgit Koopsen

Op de blog van Birgit Koopsen staat wel een hele leuke giveaway. Een aanrader om daar te gaan kijken. En wat een mooie dingen maakt ze.

http://networkedblogs.com/pOyKM?a=share&ref=nf

IMG_0085