vrijdag 16 november 2012

Herfstboekje

Zo nog nooit zo snel op een halve middag een boekje gemaakt. Het was voor de uitdaging op Facebook van Prima Marketing. De uitdaging is om iets te maken met de verpakkingen van hun producten. Dat is bij mij dus dit boekje geworden. Erg leuk om te maken en snel resultaat met al die mooie verpakkingen. 








woensdag 14 november 2012

Onderstaand eerst mijn werk voor het boekje van Prima. Het verzoek was om de eerste bladzijde zelf te vullen en ook van de kaft wat moois te maken. Volgens mij is het aardig gelukt. De bloemetjes heb ik vorige week voorzien van 3 lagen gelmedium (twee aan de bovenkant en één aan de onderkant). Nu zijn ze mooi glanzend en hard. 



En dan het boekje dat ik gisteren maakte van het bloesje van Renske. Voor de voorkant gebruikte ik het bovenste stuk van de voorkant van het bloesje en voor de achterkant de onderste helft. Er ontbraken inmiddels een paar knoopjes, maar met deze sleuteltjes erop werd het mooi afgewerkt. Aan de binnenkant een ringband, die is vastgezet met twee splitpennetjes. Nog even goed bekijken of het stevig genoeg is, anders ga ik het met lint vastzetten. 

Binnenkort ga ik hem vullen en met wat sprayinkt wil ik er nog wat kleur op hebben. Nog even over nadenken wat er in komt en welke kleurtjes ik ga gebruiken. Tips zijn welkom. Omdat er een paar lichte vlekjes op zaten, die er in de was niet meer uitgingen is een sprayinkt nog wel nodig. 






dinsdag 13 november 2012

dit wordt leuk

Omdat kleine meisjes groot worden en de bloesjes niet meegroeien, moeten we daar toch wat leuks mee doen. Dit is het bloesje en ja als teaser en ook omdat het licht nu niet meer goed is om foto's te maken, komt morgen het resultaat. 

Ook morgen het eindresultaat met de bloemetjes. Dus morgen is het fotodag. 

woensdag 7 november 2012

werk in uitvoering

Twee weken terug heb ik via Facebook meegedaan met een verloting van Prima Marketing, bekend van alle mooie bloemetjes en papiertjes. Daarmee heb ik een Art Jounal gewonnen wat gevuld en wel weer op mag worden gestuurd naar Prima over een tijdje. Nu ben ik bezig om de kaft te pimpen en de eerste pagina te vullen. Daarna gaat hij naar een paar vriendinnen die er ook wat moois in maken. Ik zoek nog mensen die ook wel een pagina willen vullen in dit mooie Art Journal, dat dus aan het einde weer terug gaat naar Amerika. 

Als je wilt, laat het maar weten. Het verzoek was om het boekje niet per post te versturen in verband met de kans op kwijtraken bij verzending, maar de bladen zijn los, dus kunnen wel verstuurd worden :-) 


Voor de kaft de Prima bloemetjes die ik ga gebruiken aan het bewerken met gelmedium. het voordeel is dat ze en mooi gaan glimmen en steviger worden, zodat je ze wat meer kan vormen. 

als het af is volgt er weer een foto.