zaterdag 29 december 2012

Give away Prima

Op de blog van Prima: http://prima.typepad.com/prima/2012/12/cha-2013-sneak-peek-2.html
(even kopiĆ«ren en plakken in de balk) een mooie kans op deze give away. 




dinsdag 11 december 2012

december daily

Op verschillende sites en in verschillende magazines inmiddels zo vaak naar mooie december daily's gekeken, dat ik er zelf met een ben begonnen. Dit is de kaft. Het papier ligt uitgezocht klaar. De eerste bestelling foto's is onderweg en mijn man en ik samen zorgen er voor dat er iedere dag minimaal 1 foto (liefst meer) wordt genomen. Zin om te beginnen aan dag 1, hopelijk zijn de foto's vanmiddag binnen. 


zaterdag 8 december 2012

Prima Art Journal update


Tot nu toe allemaal hele mooie bijdragen binnengekregen voor het Prima Art Journal. Van een goede vriendin, een collega en van het createam van Scrap4fun. Niet te vergeten van twee hele creatieve dames die zich via dit blog hadden aangemeld om ook wat moois te maken. Het boekje raakt al aardig vol, maar er is gelukkig nog meer moois onderweg. En wie nog wil, er zijn nog vellen over. 





dinsdag 4 december 2012

Surprise en journal


De afgelopen weken druk bezig geweest met knutselen, maar niet zo heel erg met bookiesz. op de onderstaande foto's mijn eerste pagina in het creative jounal van Dylusions. wat een prachtig boek om te werken. Benieuwd wat ik er allemaal nog in ga maken. 

a


  Verder stond het maken van een surprise op het programma voor een mannetje in Renskes klas. Het mannetje houdt van voetbal, maar omdat ik vorig jaar me helemaal heb uitgeleefd met papier mache en een mooie voetbal heb gemaakt, dit jaar een skatebaan. want hij vroeg een techdeck skateboard. Op advies van de jongste telg hier thuis een techdeck baan gemaakt dus. ben er best tevreden over. Natuurlijk heeft Renske ook geholpen, met name met in het inkleuren van de grafitti's Op de achterkant zitten er ook nog een aantal. 



Verder zijn de eerste twee bijdragen voor het art journal project binnen. Twee enveloppen met prachtige bladen van deze twee dames. 
http://karins-cardsandthings.blogspot.nl/
http://leukidee-leukkado.blogspot.nl/