vrijdag 21 juni 2013

stencildinsdag #18 op vrijdag

De afgelopen twee weken heb ik iets te weinig aan mijn hobby kunnen. Extra werkdagen, en andere zaken. Maar afgelopen week heb ik wel deze gemaakt. Kwam er pas vandaag aan toe om hem op de foto te zetten. Dit liedje spookt of liever zwemt al weer een week door mijn hoofd, en ook onze jongste heeft het te pakken. Dus daar mocht een pagina aan gewijd worden. 

Eerst heb ik de bladzijdes met gesso bewerkt. Vervolgens met ecoline geverfd. Daarna me heerlijk uitgeleeft met nog meer ecoline en kleurtjes. 




dinsdag 4 juni 2013

Stencil dinsdag #17

Op de valreep is hij er weer, de stencil dinsdag. Vandaag kwam ik de knutselboeken van mijn dochtertegen van Top Model. Daarin zitten geweldige kledingstencils. Mijn dochter kijkt er niet naar om, die tekent liever zo. Dus heb ik ze vandaag geconfisceerd. Ook was ik vandaag bij de Action en daar lag een soortgelijk boek van een merkloze serie waar ook prachtige kledingstencils in zaten. Voor een bedragje van nog geen 2 euro mocht die mee.

Hieronder heb ik eerst bladen van een Burda op het papier in mijn journal geplakt met gelmedium. Daarna met dylusions de kleur erop gespoten. Ik vond het iets te donker aanvankelijk maar Met de Actionstencils en witte verf lichtjes aan te brengen er al wat kledingstukken opgezet. Daarna met de grotere stencils van het boek van mijn dochter, van Top Model de gekleurde kledingstukken aangebracht. Voor de patroontjes erop heb ik er nog een ander stenciltje ondergelegd. 

Op die kledingstukken moest natuurlijk nog een koppie komen dus daar de stempels van dylusions voor gebruikt. 

De quote eronder is van Dyan Reavely van Dylusions. Het zegt: Mostly i sit around all day being fabulous. De stempels waar deze quote bij hoort heb ik niet maar met een typemachine kom je een aardig eindje.