zondag 23 februari 2014

Blondje in mijn art journal

De afgelopen week tussen allerlei drukke dingen door deze blonde dame gemaakt. Leuk om gezichten te tekenen en je eigen personen te creĆ«ren in je art journal. 

Bij deze dame heb ik gewerkt met tri art acryl verf (huidskleur en oogschaduw) en andere merkjes acrylverf (diverse merken) voor de haren en mond. De ogen heb ik eerst een beetje groene acryverf gegeven en daarna van via decor de glitterpaste groen. Leuk spul. 

de achtergrond heb ik gedaan met een aantal kleuren blauw uit mijn doosje van de panda oil pastels (24 stuks). Met mijn vingers erg steeds op blijven wrijven tot de kleuren goed in elkaar overliepen. 

Met blauwe stazon de cirkels erop gestempeld en met viva decor het gouden randje erop aangebracht. 


dinsdag 18 februari 2014

Doos voor stenen

De afgelopen week bezig geweest met deze doos. Dochterlief is gek van allemaal mooie stenen en met sint heeft ze een grote doos gekregen om zelf kristallen te kweken. Die moeten natuurlijk ergens bewaard worden. Daarom deze doos met meerdere laagjes en vakjes in allerlei maten, daar kan lekker veel in. 

Voor de doos heb ik gebruikt boekbindlinnen, handgeschept papier, grijsboard en boekbindlijm. Veel boekbindlijm. 

Gelukkig is ze er erg blij mee. 





zondag 2 februari 2014

parkiet in mijn art journal

Deze parkiet heb ik gemaakt voor de uitdaging van de mix it monthly challenge. Erg gaaf. een kleurenpallet en een opdracht deze maand om een huisdier erin te verwerken. Nu heb ik geen huisdieren meer, maar ooit had ik een parkiet (Karel). 

Bij deze pagina begonnen met het tekenen van het beestje met potlood en vervolgens met verf er kleur aangegeven. Met babydoekjes (babywipes) soms een beetje vervaagd en vooral met een zo droog mogelijke kwast gewerkt, wat wel een beetje voor een veertjes blik zorgt. 

op de bruine helft met een sjabloon en Viva Decor zilver de vogelkooitjes gemaakt en met een zilveren unibal de tekst.