maandag 19 september 2011

de eerste boekjes van de kids

Gisteren verder gegaan met het vakantieboekje. Dat was echter van korte duur want de jongste wilde erg graag zelf een boekje maken. Met naald en draad wel te verstaan. Ik heb hem voorzien van vouwblaadjes (het stevige mooie soort) een grote enge prikpen (van mij zelf) met de nodige instructies en uiteindelijk van naald en draad (en ja heeft best een paar keer in zijn vingertjes geprikt). maar helemaal zelf heeft hij het in elkaar gezet. Ik geef toe, het is nog niet volgens de voorschriften der boekbindcursus, maar voor een mannetje van 5 is het niet slecht.

Toen de oudste thuis kwam wilde zij ook natuurlijk. Vooruit maar dan. Er waren nog genoeg vouwblaadjes en ook zij ging met prikpen, naald en garen aan de slag. Hier zijn de twee resultaten.


Mijn werk? tja dat is nog niet helemaal af, dat wordt verderop in de week geupdate.

1 opmerking:

  1. Hoi Jessica,
    Naar aanleiding van je reactie op de blog van round robin voor kids even een berichtje hier. Hoewel ik al zie dat jullie volgens mij supercreatief zijn denk ik inderdaad dat 5.5 jaar nog net ff te jong is voor deze ronde. We merken al dat het lastig is om kids van bijv. 8 en tien in 1 groepje te plaatsen omdat het verschil zo groot is dus dat zal met 5 en een half en 8 (bijna 9 zelfs) niet veel beter zijn. Maar hou het in de gaten want mochten we meer jonge kids zijn die interesse hebben dan kunnen we altijd nog besluiten om daar ook eens een ronde voor te starten. Want hoe meer hoe leuker is ons motto!

    BeantwoordenVerwijderen