dinsdag 4 december 2012

Surprise en journal


De afgelopen weken druk bezig geweest met knutselen, maar niet zo heel erg met bookiesz. op de onderstaande foto's mijn eerste pagina in het creative jounal van Dylusions. wat een prachtig boek om te werken. Benieuwd wat ik er allemaal nog in ga maken. 

a


  Verder stond het maken van een surprise op het programma voor een mannetje in Renskes klas. Het mannetje houdt van voetbal, maar omdat ik vorig jaar me helemaal heb uitgeleefd met papier mache en een mooie voetbal heb gemaakt, dit jaar een skatebaan. want hij vroeg een techdeck skateboard. Op advies van de jongste telg hier thuis een techdeck baan gemaakt dus. ben er best tevreden over. Natuurlijk heeft Renske ook geholpen, met name met in het inkleuren van de grafitti's Op de achterkant zitten er ook nog een aantal. Verder zijn de eerste twee bijdragen voor het art journal project binnen. Twee enveloppen met prachtige bladen van deze twee dames. 
http://karins-cardsandthings.blogspot.nl/
http://leukidee-leukkado.blogspot.nl/


2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie pagina's heb je gemaakt Jessica en wat een geweldige surprise daar zal het jochie vast heel blij mee zijn. Ik vind de grafiti's echt super mooi!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow je eerste dylusionpagina's zien er prachtig uit, maar pas op het is verslavend!!haha
    En wat een leuke surprise heb je gemaakt,erg creatief! Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen