dinsdag 4 juni 2013

Stencil dinsdag #17

Op de valreep is hij er weer, de stencil dinsdag. Vandaag kwam ik de knutselboeken van mijn dochtertegen van Top Model. Daarin zitten geweldige kledingstencils. Mijn dochter kijkt er niet naar om, die tekent liever zo. Dus heb ik ze vandaag geconfisceerd. Ook was ik vandaag bij de Action en daar lag een soortgelijk boek van een merkloze serie waar ook prachtige kledingstencils in zaten. Voor een bedragje van nog geen 2 euro mocht die mee.

Hieronder heb ik eerst bladen van een Burda op het papier in mijn journal geplakt met gelmedium. Daarna met dylusions de kleur erop gespoten. Ik vond het iets te donker aanvankelijk maar Met de Actionstencils en witte verf lichtjes aan te brengen er al wat kledingstukken opgezet. Daarna met de grotere stencils van het boek van mijn dochter, van Top Model de gekleurde kledingstukken aangebracht. Voor de patroontjes erop heb ik er nog een ander stenciltje ondergelegd. 

Op die kledingstukken moest natuurlijk nog een koppie komen dus daar de stempels van dylusions voor gebruikt. 

De quote eronder is van Dyan Reavely van Dylusions. Het zegt: Mostly i sit around all day being fabulous. De stempels waar deze quote bij hoort heb ik niet maar met een typemachine kom je een aardig eindje. 

3 opmerkingen:

 1. prachtige pagina's, mooie achtergrond en leuk die figuren in combinatie met de quote!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf gedaan, super mooie pagina's zijn het geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk bedacht en supermooi uitgewerkt! Leuk dat je er nog goed het Burda papier doorheen ziet. Die silhouetten zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen