zaterdag 12 oktober 2013

Eerste pagina in een nieuw boekje

De afgelopen week heb ik voor het eerst in dit moleskine boekje gewerkt. En daar wordt je toch blij van. Prachtig papier erin. En helemaal achterin het boekje zit nog een soort van envelopje. Daarin verstopt zat deze mooie strook papier met Japanse (of Chinese of andersoortig oosterse letters). Blij werd ik er van. Dus daar wilde ik mijn eerste pagina mee vullen. 

Ik heb het papier vastgezet met gelmedium en daarna ben ik er met clear gesso overheen gegaan. Vervolgens heb ik de twinkling H2O's gebruikt. Wat een leuke waterverfjes zijn dat. De oranje rondjes zijn gemaakt met een ouderwets setje van Action. en de rode bloem is een stencil van Donna Downey. De zwarte letters heb ik ik uitgeprint op gewoon papier en daarna met een watervaste zwarte stift overgetrokken op tissuepapier. Vervolgens heb ik het met gelmedium vastgezet. 

De rondjes die oplichten heb ik gemaakt met gelmedium. toen dat droog was heb ik er omheen met distressinkt de randen donkerder gemaakt (Faded Jeans is de kleur die ik gebruikt heb. 

Blij met het resultaat en de eerste pagina in dit mooie boekje. Zin om aan de volgende te beginnen.  


1 opmerking:

  1. wow mooie pagine, prachtig van kleur ook !
    groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen