vrijdag 15 november 2013

De stempels zijn gebruikt

Twee weken terug ben ik met mijn dochter naar de Kreadoebeurs in Utrecht geweest. Ieder jaar een feestje om samen te gaan en leuke dingetjes te doen en mee te nemen. Hoog op mijn wensenlijstje stond een gelliplate. en daar heb ik de afgelopen twee weken lekker mee zitten kliederen. En de achtergronden voor de pagina´s van de kinderen gemaakt. 

Op de beurs bij mijn favoriete winkel Scrap4fun verkochten ze Spectrum Noir stiften. Lijkt op een copic stift, zo begreep ik het en is dan een stuk voordeliger. Daarvan heb ik ook wat meegenomen. Onder andere een setje met huidskleur. Erg tevreden daarover. En daar heb ik de kids een kleurtje mee gegeven. 

Het topje van de dame en het shirt van de jongeman zijn gekleurd met dylusions en de haren met sharpiestiften. Vorige week was ik met een paar vriendinnen een dag in Lille en de volgende dag op de terugweg zijn we in Antwerpen geweest. Super was het. In Lille een enorme boekhandel gevonden en daar vier prachtige Franse tijdschriften gescoord. Nee Frans kan ik niet, maar plaatjes kijken is ook leuk.

2 opmerkingen:

  1. Wauw...prachtige pagina's heb je gemaakt met je nieuwe aanwinsten. Ik lees dat je de stempels van je kinderen zelf hebt gemaakt? Super knap, wil je eens een DIY op je blog zetten ik vind ze zóóó mooi?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow dit ziet er fantastisch uit!
    Fijn weekend!
    Groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen