woensdag 14 november 2012

Onderstaand eerst mijn werk voor het boekje van Prima. Het verzoek was om de eerste bladzijde zelf te vullen en ook van de kaft wat moois te maken. Volgens mij is het aardig gelukt. De bloemetjes heb ik vorige week voorzien van 3 lagen gelmedium (twee aan de bovenkant en één aan de onderkant). Nu zijn ze mooi glanzend en hard. En dan het boekje dat ik gisteren maakte van het bloesje van Renske. Voor de voorkant gebruikte ik het bovenste stuk van de voorkant van het bloesje en voor de achterkant de onderste helft. Er ontbraken inmiddels een paar knoopjes, maar met deze sleuteltjes erop werd het mooi afgewerkt. Aan de binnenkant een ringband, die is vastgezet met twee splitpennetjes. Nog even goed bekijken of het stevig genoeg is, anders ga ik het met lint vastzetten. 

Binnenkort ga ik hem vullen en met wat sprayinkt wil ik er nog wat kleur op hebben. Nog even over nadenken wat er in komt en welke kleurtjes ik ga gebruiken. Tips zijn welkom. Omdat er een paar lichte vlekjes op zaten, die er in de was niet meer uitgingen is een sprayinkt nog wel nodig. 


1 opmerking:

  1. Ik zie mooie dingen hier. Mooi Prima boekje en al direct een heel mooie eerste pagina ook! Erg tof ook, zo'n stoffen boekje!

    BeantwoordenVerwijderen