woensdag 7 november 2012

werk in uitvoering

Twee weken terug heb ik via Facebook meegedaan met een verloting van Prima Marketing, bekend van alle mooie bloemetjes en papiertjes. Daarmee heb ik een Art Jounal gewonnen wat gevuld en wel weer op mag worden gestuurd naar Prima over een tijdje. Nu ben ik bezig om de kaft te pimpen en de eerste pagina te vullen. Daarna gaat hij naar een paar vriendinnen die er ook wat moois in maken. Ik zoek nog mensen die ook wel een pagina willen vullen in dit mooie Art Journal, dat dus aan het einde weer terug gaat naar Amerika. 

Als je wilt, laat het maar weten. Het verzoek was om het boekje niet per post te versturen in verband met de kans op kwijtraken bij verzending, maar de bladen zijn los, dus kunnen wel verstuurd worden :-) 


Voor de kaft de Prima bloemetjes die ik ga gebruiken aan het bewerken met gelmedium. het voordeel is dat ze en mooi gaan glimmen en steviger worden, zodat je ze wat meer kan vormen. 

als het af is volgt er weer een foto. 

5 opmerkingen:

 1. Ik wil wel een pagina vullen hoor. Is er een thema? Ik hoor het wel. Ik zie al mooie voorbereidende werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja het lijkt mij ook leuk om een pagina te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zijn er voorwaarden aan verbonden, zoals verplicht thema, gebruik van prima marketing materiaal of andere voorwaarden?
  Als je helemaal vrij bent wat betreft de invulling, wil ik ook wel meedoen.
  groetjes,
  Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me leuk om hieraan mee te doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Willy,

   Leuk dat je mee wilt doen. Wil je me een berichtje sturen om de adres gegevens door te geven? als het goed is zouden nu de vervolgenreacties naar de mail moeten worden gestuurd.

   Verwijderen