zondag 20 januari 2013

hard aan het werk

Nu ben ik heerlijk nog aan het werk in mijn december daily boek, waarvan ik dan maar hard hoop, dat het niet de bedoeling is dat het ook in december van het betreffende jaar af is. Nu aangekomen op 7 december en wat dan altijd heel grappig is, dat je meer dan 200 foto's voor de hele maand in huis hebt, en jawel, precies van die dag ontbreken ze..... nu nog maar even nabesteld. 

Omdat het al weer een tijdje geleden is dat ik wat leuks op het blog heb geplaatst nu een boekje van een paar jaar geleden. De kaft is gemaakt van een matte transparant, en daarop heb ik sneeuwvlokjes met diverse Sharpiepennen getekend. Eigenlijk een beetje te vergelijken met de alcoholinkt van Tim Holz. Het loopt ook lekker een beetje uit als het mengt met andere kleurtjes. Het onderwerp leek me wel geschikt voor vandaag. 

2 opmerkingen:

  1. Nou de voorkant is inderdaad niet misplaatst voor vandaag, wat een sneeuw zeg! het is een mooi boekje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé wat een mooi boekje, deze had ik nog niet gezien! Ik geef je hier ook nog even antwoord op je vraag voor het geval je het anders misschien niet ziet :) Hi, hi....ik heb gewoon een flesje alcohol bij de apotheek gehaald 70%. Heb ik eigenlijk altijd wel in huis ivm ontsmetten. Op de volgende link vind je het recept en nog meer leuk tips: http://www.12mind.com/~gidzes/recepten/homemade%20alcohol%20inkt.htm

    BeantwoordenVerwijderen