dinsdag 5 februari 2013

Stencil dinsdag #2


En hier is tie dan. De blauwe stencilafdruk van vorige week eerst weer bedekt met clear gesso. Daarna met een stencil waarin een pagina van een balansboek is afgebeeld het zilver erop aan gebracht. Dit is met behulp van een zilverkleurige Zig Painty pen gedaan. Vervolgens met wat acrylverf en veel water (de verf was rood) de achtergrond wat roze gemaakt en met een taartrandje aan de onderkant het lichtblauw gemaakt. Verder kwam ik een rolletje washitape (wil steeds maar wasabitape typen, maar das toch wat ander geloof ik :-)) tegen, waar ook een balansrekening op staat afgebeeld. Deze er op geplakt en vaag groene tint gegeven en vervolgens Iridiserend medium erover gesmeerd. Dat geeft een mooie glans erover. 


Voor volgende week heb ik nog geen nieuwe foto, want nog even geen bruikbare stencilafdruk in mijn boekje staan. Wel wat geprobeerd met een gessoafdruk, maar dat is niet echt zichtbaar (eigenlijk echt niet zichtbaar). Goede reden om de komende week nog meer te spelen met mijn stencils. 2 opmerkingen:

  1. wow ik vind het schitterend geworden, mooi dat zilveren accent erop! Ook geleerd dat er zoiets als clear gesso bestaat, dat wist ik helemaal niet,haha. Fijne avond verder!

    BeantwoordenVerwijderen