dinsdag 4 maart 2014

Bijzonder tiepje in mijn art journal

Vandaag in mijn art journal aan deze spread gewerkt en hem net bij kunstlicht op de foto gezet, dus vandaar de schaduw van mijn vingers op de tweede foto :-). 

Eerst het gezicht getekend (mijn man dacht Pinoccio en mijn zoon moest aan Gru denken van Despicable Me. Maar het is meer gewoon maar iemand, zo vond ik. Wel een beetje een sprookjesachtig figuur, dat wel. 

Toen ik het gezicht had getekend heb ik het ingekleurd met oliepastelkrijt en dat met mijn vingers lekker uitgewreven. Daarna heb ik oude verbandgaasjes (gezien bij France in dit filmpje http://www.france-papillon.com/2013/12/journal-on-monday-week-80.html) gekleurd met dylusions. Hiervan strookjes gebruikt om ze als een soort hoofddoekje om te slaan. Daarna ben ik er met een laagje gelmedium nog overheen gegaan. Dat gaf er net wat meer glans aan. naast het gezicht eerst met versamark gestempeld en met licht blauwe pan pastel eroverheen. Deze vond ik toch te licht dus mijn doosje gewone pastels van jawel de Action te voorschijn getoverd en daarmee het gewenste effect gemaakt. de randjes heb ik bewerkt met Faded Jeans Distress inkpad. 

De tekst is: I wonder. What when i was living in a Fairytail. Who would i be...... the wicked stepmom, the sweet but ugly princess or would i just be me. De tekst is met unibal Signo brons geschreven. 

2 opmerkingen:

  1. Interesting question, and I wonder who this picture is, is it the princess? She has lovely blue eyes and is not ugly.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow prachtig gedaan, mooie kleuren en leuk dat iedereen er iemand anders in ziet! Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen