dinsdag 16 april 2013

Stencil dinsdag #11

Vandaag aflevering 11 van de stencils op dinsdag. Als het even kan wil ik mijn dinsdagochtend beginnen met een rondje rennen van ongeveer 5 kilometer. Trots dat me dat lukt. Maar afgelopen weekend stond bij ons in het teken van de Marathon van Rotterdam. Op zaterdag liep onze oudste een kilometer in de kidsrun en deed daar maar 6 minuutjes over. Zaterdagavond hebben we de film De Marathon gekeken. Helemaal passend in dit weekend. En zondag liep mijn schoonbroer (sorry Brabants) de marathon van Rotterdam. We hebben hem aangemoedigd en hij heeft hem gehaald. Respect voor alle lopers die dat kunnen. Wat een afstand is dat. 

En dan was er gisteren natuurlijk het vreselijke verhaal van de lopers in Boston. Iets waarvan je mag hopen dat het nooit meer gaat gebeuren.

Dat inspireerde mij tot deze pagina's. Ik had geen passende stencils, dus ben op internet opzoek gegaan naar plaatjes die ik kon uitprinten en uitsnijden. Dit is het dus geworden. 

De uitspraak heb ik van internet en er stond bij, dat hij van Nelson Mandela is. Hij leek me voor al die lopers ook wel van toepassing wetend, dat ze allemaal ooit met die eerste kilometertjes zijn begonnen. 


Materialen die gebruikt zijn: dylusions (geel, licht oranje en oranje), twinkling H2O, gesso, Wow embossingpoeder, stazon Ultramarine, stazon Teal Blue en archival Library Green.

3 opmerkingen:

  1. Wow...wat een prachtige journal, mooi zoals je de silhouetten hebt gemaakt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie pagina, prachtige tekst! Leuk hoe je die silhouetten maakte.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow dit is schitterend gedaan zeg, mooie kleuren, sihouetten en prachtige tekst! Ja en wat vreselijk wat er in Boston is gebeurd!

    BeantwoordenVerwijderen