dinsdag 28 januari 2014

zoekend tiepje in mijn art journal

 Vandaag het filmpje bij de creative jumpstart gekeken van Mary Beth Shaw, waar ze een skewer (satéprikker) gebruikt bij haar werk. Dat wilde ik ook proberen dus mijn pakje satéprikkers te voorschijn gehaald uit het keukenkastje en aan de slag.Als achtergrond had ik een vel waar op een kant mislukte tekst was geprint en op de kant waarop ik ben begonnen wat restjes waren gekomen van stempels en ander spul, omdat ik het als ondergrondje even snel had gebruikt afgelopen week. 

De dame met de lange rok heb ik daarop van de week als eerste getekend en vanuit dit vel overgetrokken om al eerder te gebruiken in het art journal (zie een paar posts terug). Hierbij heb ik vandaag dit koppie getekend. Aanvankelijk had ik het ingekleurd met spectrum noir stiften maar dat vond ik niet zo geweldig. Dus met acrylverf en de iridiserende medium aan de slag gegaan. 

De tekst kwam ik tegen op internet en vond ik wel erg leuk hierbij. De tekst, de riem van de lange slanke dame en de knoopjes (met de achterkant van de satéprikker) van Viva Decor Maya gold voorzien. Geweldig spul. 

Lekker actief bezig met het art jounalen, maar dat is denk ik ook omdat de filmpjes zo zijn dat je gewoon weer aan de slag wil en de volgende bladzijde wil vullen. 4 opmerkingen:

 1. great quote LoL

  here from CSJ2014 Cocoa Daisy link page

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful page and quote...a real storytelling page ♥ Conny
  Piaroms Art Journaling

  BeantwoordenVerwijderen
 3. beautiful page and a great quote
  Thank you for sharing

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gorgeous! Love the blue streaks in the hair too!

  BeantwoordenVerwijderen